IMPRESSZUM

Az NPKATA.hu egy egyéni vállalkozás, amely nem politikai, vallási, faji vagy egyéb világnézeti alapon működik, hanem a tulajdonos szakmai tevékenységére vonatkozó jogi és etikai normák alapján.

Ennek megfelelően – tiszteletben tartva a partnerek világnézeti és véleménynyilvánítási szabadságát – az NPKATA.hu nem kötődik semmilyen politikai párthoz vagy vallási közösséghez, nem tagja semmilyen szervezetnek, illetve nem támogat és nem is ellenez semmilyen politikai, világnézeti alapon kialakult megmozdulást, demonstrációt.

Magyar Ügyvédi Kamara

Ezt a honlapot, mint a Budapesti Ügyvédi Kamarában bejegyzett ügyvéd tartom fenn az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a Magyar Ügyvédi Kamara honlapján találhatók. Az ügyvédi honlap tartalmára és megjelenésére vonatkozó rendelkezéseket a Magyar Ügyvédi Kamara által megalkotott, Az ügyvédi hivatás etikai szabályairól és elvárásairól szóló szabályzat tartalmazza.

Számlázási információk

  • Bankszámlaszám: UniCredit Bank Zrt. 10918001-00000081-42870004
  • Adószám: 52566453-1-41

További információk

  • Az NPKATA.hu weblap üzemeltetője: ASPNet Kft.
  • Az NPKATA.hu weblap “design”-ját készítette: Farkas Viktor | FVSTATION
  • Az NPKATA.hu weblap címlapfotóit készítette: Bazánth Ivola fotográfus

Az NPKATA.hu a webhely tartalmának megépítésekor különös tekintettel vette figyelembe a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény és az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, Strasbourgban, 1981. január 28. napján kelt Egyezmény kihirdetéséről szóló 1998. évi VI. törvény a rendelkezéseit, valamint az “ONLINE PRIVACY ALLIANCE” ajánlásait. [Bővebben az ADATVÉDELEM oldalon]